Müzik Atölyesi Yeni Dönemi Başlıyor

07 Ekim 2015 Çarşamba 13:12:45

Bu yıl yaklaşık 200 çocuğun ücretsiz olarak yararlanacağı müzik atölyeleri çalışmaları başlıyor. 10 Ekim’de yapılacak sezon açılışına, Çankaya Belediyesi Maltepe Yerleşkesi’nde piknik yaparak müzik dinlemek isteyen herkese açık.

Çankaya Belediyesi 1000 Çocuk Korosu ve Müzik Atölyesi yeni dönemi başlıyor. 10 Ekim’de, geçen sene müzik atölyelerine devam etmiş olan çocukların performanslarıyla gerçekleşecek sezon açılışı herkese açık. Çankaya Belediyesi Maltepe Yerleşkesi bahçesinde gerçekleşecek açılışta koro şefleri, eğitmenler, çocuklar ve veliler piknik de yapacak. 

200 ÇOCUĞA ÜCRETSİZ MÜZİK DERSİ

Bu yıl yaklaşık 200 Çankayalı çocuğun yararlanacağı müzik atölyesinde gitar, piyano, keman, bağlama, bas gitar gibi enstrüman çalma eğitimlerinin yanı sıra nota bilgisi, solfej, işitme eğitimi dersleri de yer alıyor. Tamamı ücretsiz olan çalışmalar arasında, güzel sanatlar fakültelerinin müzik bölümleri için sınavlara hazırlık dersleri de bulunuyor. Verdikleri konserlerle dakikalarca ayakta alkışlanan 1000 Çocuk Korosu da yeni dönem müzik çalışmalarına aynı gün başlıyor.

Çankaya Belediyesi Maltepe Yerleşkesi’nde verilecek kurslara ilişkin ayrıntılı bilgi 229 67 52 numaralı telefondan alınıyor.

Bu haber 2051 kere okundu.