Başkan-Çalışan Omuz Omuza

01 Eylül 2015 Salı 11:32:25

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, belediye çalışanları ile kahvaltı saatlerinde bir araya gelerek karşılıklı fikir alışverişinde bulunuyor.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, çalışanlarla bir araya gelmek için Temmuz ayında başlattığı kahvaltılı toplantılara devam ediyor. Personelin kendi emekleriyle hazırladığı kahvaltı saatlerinde, belediye çalışmaları ve projeleri ile ilgili çalışanlara bilgi aktaran Alper Taşdelen, Çankaya Belediyesi olarak pek çok ilki gerçekleştirdiklerini, bu ilklere yenilerini birlikte ekleyeceklerini söyledi.

Şimdiye kadar 16 müdürlükte yaklaşık 700 çalışanla bir araya gelen Taşdelen, Çankaya’daki değişimi ve gelişimi birlikte başaracaklarını ifade ederek, “Hizmet verdiği halkını ve belediyesini düşünen bir personel profiliyle geleceğin Çankaya’sını kuracağız. Birlikte yazacağımız başarı öyküsünün her satırında sizlerin de sözcüklerinin, projelerinin yer almasını istiyorum. Geleceğin Çankaya’sının bizlerin ellerinde yükseleceğine inanıyorum” dedi.

Personelin özverili çalışmasına teşekkür eden Taşdelen’e çalışanlar da görüş ve önerilerinin alınmasından dolayı memnuniyet duyduklarını belirterek teşekkür etti. Halka hizmet vermek için birlikte yürüdükleri çalışma arkadaşlarıyla daha çok yol alacaklarını kaydeden Taşdelen, “Bugüne dek eksik kalan hizmetlerin teknolojik yatırımlarla hızlandırdık. Çok sayıda projede temel atma aşamasına geldik, Çankaya’nın hizmet ufku artık daha da genişleyecek” şeklinde konuştu.

Bu haber 925 kere okundu.