Sosyal Belediyeciliğin Merkezleri Yenilendi

30 Temmuz 2015 Perşembe 13:38:15

Yaz aylarının gelmesiyle Çankaya Belediyesi’nin hızlanan çalışmalarını yerinde incelemeyi sürdüren Başkan Alper Taşdelen, yenilenen Çankaya Evleri’ni gezdi.

Taşdelen vatandaşlar ve bölge esnafıyla da bir araya gelerek sohbet etti.


Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen yaz aylarında hızlanan çalışmaları yerinde denetledi.

Önceki günlerde asfalt, kaldırım ve parkları denetleyen Taşdelen, Çankaya Evleri’nde tamamlanan yenileme çalışmalarını inceledi. Taşdelen, Öveçler, Oran, Yüzüncü Yıl ve Esat bölgelerinde bulunan ve tamamen yenilenen Çankaya Evleri’ni gezen Taşdelen, görevlilerden yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

SOSYAL BELEDİYECİLİĞİN MERKEZİ ÇANKAYA EVLERİ BAŞTAN AŞAĞI YENİLENDİ

Halkın birlikte faaliyetlere katılımını sağlayan, onlarca kurs ve etkinlikle hem bilgi ve becerilerini artırıp hem de mahalle kültürünü yaşadıkları Çankaya Evleri, birçok yönden yenilendi. İngilizceden gitara, el beceri kurslarından hasta bakıcılığına kadar çok renkli bir yelpazede kurslar düzenlenen Çankaya Evleri’nin iç ve dış bölümleri yeni sezona hazır hale getirildi. Zemin malzemelerinin yenilenmesinin yanı sıra boya, elektrik gibi çalışmaları da yapılan Çankaya Evleri’nin mobilyaları da değişiyor.

VATANDAŞI DİNLEDİ ESNAFA KONUK OLDU

Beş ayrı bölgede yürütülen çalışmaları inceleyen Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’e bölge halkı ve esnaflar yoğun ilgi gösterdi. Gezi sırasında kendisiyle konuşmak isteyen vatandaşları dinleyerek sorunlarıyla ilgilenen Taşdelen esnaflardan gelen davetleri de geri çevirmedi. İlker ve Yüzüncü Yıl taksi duraklarını ziyaret eden Taşdelen, zabıta noktalarındaki zabıtaları ve bölgelerde çalışan Belediye işçilerini de ziyaret ederek çalışmaları inceledi.

Bu haber 468 kere okundu.