Sanat Tarihçileri Çankaya’da

30 Temmuz 2015 Perşembe 13:26:49

Çankaya Belediyesi ile birçok ortak çalışmaya imza atan Anadolu Sanat Tarihçileri Derneği Başkanı Pelin Şahin Tekinalp ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Taşdelen ile buluştu.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen Anadolu Sanat Tarihçileri Derneği Başkanı Pelin Şahin Tekinalp ve yönetim kurulu üyeleri ile bir araya geldi.

Tekinalp, Çankaya Belediyesi’nin Toplumsal Dayanışma Merkezleri aracılığı ile Anadolu Sanat Tarihçileri Derneğinin ortak girişimiyle, ilköğretim öğrencilerine yönelik düzenlenen müze gezileri için Başkan Taşdelen’e teşekkür etti.

Çankaya Belediyesi’nin Anadolu Sanat Tarihçileri Derneği ile ortak yürüttüğü çalışmalardan memnuniyetini dile getiren Dernek Başkanı Tekinalp, “Tarih ve kültürel miras bilinçlendirmesi konusunda birlikte hareket etmemiz güzel sonuçlara vesile oldu. Çalışmalarımızın devamlılığı gelecek nesillerimizin tarihe ve kültürel mirasa daha farklı bakmalarını, dünü bugünü ve yarını daha iyi anlamalarını sağlayacaktır” dedi.

Çankaya Belediyesi’nin çocuklar için eğlendirici olduğu kadar eğitici de olan bu tarz programlar içinde bulunmasının kendileri için prestij olduğunu dile getiren Çankaya Belediye Başkanı Taşdelen de çalışmaların artırılarak devam edeceği yönünde açıklamada bulundu. Tekinalp ve beraberindeki heyet yeni eğitim döneminde neler yapılabilir içerikli hazırladıkları sunumu Başkan Taşdelen ile paylaştı. 

Bu haber 1802 kere okundu.