Çankaya’da İhale Eğitimi

29 Temmuz 2015 Çarşamba 11:52:02

Hesap verebilirlik, şeffaflık ilkelerine dayalı yönetim anlayışını benimseyen Alper Taşdelen yönetimindeki Çankaya Belediyesi, yapılan ihalelerin yasal mevzuata uygunluğu açısından personeline “Kamu İhale Eğitimi” veriyor. 

Halka açık ve şeffaf bir yönetimi ilke edinen Çankaya Belediyesi, yaptığı ihalelerde yasal mevzuata uygunluk, hakkaniyetli hak ediş uygulamaları ile ilgili personeline hizmet içi eğitim veriyor. Kamu İhale Kurumu uzmanları tarafından verilen eğitimler 3 gün sürecek.

Çankaya Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü İç Kontrol ve Ön Mali Kontrol Bölümü tarafından organize edilen eğitime, ilk gün Çankaya Belediyesi Başkan Yardımcısı Gülsün Bor Güner de katıldı. İhalelerde şartnamenin uygunluğu, ihale süreleri, dosya alım süreci, teklif verme gibi birçok konunun detayları ile aktarıldığı Kamu İhale Eğitimi Raymar Hotel’de gerçekleşiyor.

Mali çalışmalarında hesap verebilirlik, şeffaflık gibi kavramlar çerçevesinde çalışmalarını yürüten Çankaya Belediyesi’nin Kamu İhale Kurumu ile birlikte düzenlediği bu eğitime belediyenin farklı müdürlüklerinden 118 kişi katıldı. 
 

Bu haber 774 kere okundu.