ASİDEF Taşdelen’i Ziyaret Etti

27 Temmuz 2015 Pazartesi 11:46:20

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Sivaslı Dernekler Federasyonu (ASİDEF) Yönetim Kurulu Üyeleri’ni konuk etti.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, Ankara Sivaslı Dernekler Federasyonu (ASİDEF) Genel Başkanı Turgay Sağdıç ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ni makamında ağırladı. Alper Taşdelen’in göreve gelmesiyle birlikte Çankaya Belediyesi’nin epey mesafe kat ettiğini kaydeden ASİDEF Genel Başkanı Turgay Sağdıç, Ankara’da yaşayan Sivaslılar olarak Çankaya Belediyesi’nden daima destek gördüklerini belirtti ve hemşerileri adına teşekkür etti.

Çankaya Belediyesi ve Taşdelen’in başarılarının süreceğine inandıklarını ifade eden Sağdıç, Sivas’a olduğu kadar Ankara’ya da hizmet etmelerinin kendileri için önemli olduğunu söyleyerek ASİDEF’in hizmetlerini tanıttı.

TAŞDELEN: “HERKESİN BELEDİYESİ OLMAK İÇİN ÇALIŞIYORUZ”

Başkentte, Ankaralı’dan çok Sivaslı, Yozgatlı ve Çorumlu ve farklı illerden vatandaşların olduğunu söyleyen Alper Taşdelen, Ankara’nın genç bir il ve genç bir başkent olduğunu hatırlattı. “Ankara, Cumhuriyet sonrası kentleşme hikayesinin başlangıcı” diyen Taşdelen, “O nedenle de göçle büyüyen bir kent. Biz de Ankara’ya hizmet veren bir belediye olarak, inancı düşüncesi ne olursa olsun Ankara’da yaşayan herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışına sahibiz” diye konuştu.

Hem belediyeciliğin doğası gereği hem de sosyal demokrat belediyecilik anlayışı ile herkesin belediyesi olmak için çalıştıklarını söyleyen Taşdelen, imkanlar ölçüsünde yöre derneklerine ve sivil toplum kuruluşlarına destek vermeye özen gösterdiklerini kaydetti.

Çankaya Belediyesi’yle 4 Eylül Sivas Kongresi kutlamaları ve futbol turnuvası konusunda işbirliği yapmak istediklerini dile getiren ASİDEF Yönetim Kurulu Üyeleri, Taşdelen’e Sivas tablosu hediye etti.
 

Bu haber 1369 kere okundu.