Çankaya Soğukta Sokak Hayvanlarını Unutmadı

17 Şubat 2021 Çarşamba 12:53:13

Çankaya Belediyesi soğuk kış günlerinde sokakta yaşayan can dostlarımızı yalnız bırakmıyor. Sorumluluk alanında bulunan birçok noktada sokak hayvanlarını besleyen Çankaya Belediyesi ekipleri, vatandaşları da duyarlı olmaya davet ediyor.

Çankaya Belediyesi sokak hayvanlarını unutmuyor. Soğuk kış günlerinde can dostların aç kalmamaları için birçok noktaya mama bırakan Çankaya Belediyesi, meteorolojinin bildirdiği hava tahminlerine göre önceden önlem alıyor.

Hayvan barınağında binlerce sokak hayvanına ev sahipliği yaparak bakım, besleme ve tedavilerini düzenli olarak gerçekleştiren Çankaya Belediyesi, sokakta yaşayan can dostları da beslemeye devam ediyor. Soğuk ve kar nedeniyle beslenme zorluğu yaşayan sokak hayvanlarını besleme çalışmalarını artıran Belediye ekipleri, ilçenin birçok noktasına mama bırakıyor.

ÇANKAYA’DAN BESLEME VE SAHİPLENME ÇAĞRISI

Çankaya Belediyesi, vatandaşları da bu konuda duyarlı olmaya davet ediyor. Çankaya Belediyesinin veterinerleri, soğukta bizlere her zamankinden daha çok ihtiyaç duyan sokak hayvanlarını beslemenin önemine dikkati çekerek, bir kap mama ve bir kap su ile sokak hayvanlarına destek olunabileceğini hatırlattı.

Hayvanları sahiplenmenin önemine de vurgu yapan Çankaya Belediyesi, sahiplenmenin hayvanları hem koruduğunu hem de sıcak bir yuvaya kavuşturduğunu kaydetti. Bir kez daha vatandaşları sahiplenmeye davet eden Çankaya Belediyesi, barınaktan sahiplenilen hayvanların her türlü aşı ve tedavilerinin de ücretsiz yapıldığını bildirdi.

Bu haber 270 kere okundu.