Alper Abilerinden Çocuklara Hijyen Seti

15 Şubat 2021 Pazartesi 13:02:16

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, uzun aradan sonra okula yeniden başlayan köy çocuklarına hijyen seti armağan etti.

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen, köy okullarının uzun süren aranın ardından yeniden eğitime başladıkları ilk gün tüm çocuklara ve öğretmenlere hijyen seti armağan etti.

Çankaya’nın kırsal mahallelerinden taşımalı eğitimin yapıldığı Beynam İlk ve Ortaokulu ile Karataş İlk ve Ortaokulu’nda yapılan açılış töreninde çocuklara çanta içerisinde kolonya, kolonyalı mendil ve maskeden oluşan setin dağıtılmasından çocuklar ve aileleri duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Hijyen seti içerisinde çocuklara yönelik bir mesaj yayınlayan ve pandemi sürecinde yapılması gerekenleri bir kez daha hatırlatan Taşdelen, çocukların maske ve hijyene dikkat etmelerini istedi. “Hepimiz kurallara dikkat edersek hiçbir sorun kalmaz. Sizden hem birbirinizi hem de gerekirse büyüklerinizi bu konuda uyarmanızı bekliyorum. Hep mutlulukla kalın, biz de geleceğimiz olan siz çocukların mutlu olması için elimizden geleni yapacağız” diyen Taşdelen çocuklara sağlıklı bir eğitim hayatı diledi. 

Bu haber 704 kere okundu.