Çankaya’da Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Başladı

25 Ekim 2020 Pazar 18:20:03

Çankaya Belediyesi, 29 Ekim’e kadar sürecek Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına başladı. Cumhuriyet’in 97. yılını kutlayan Çankaya Belediyesi, mahalleleri gezerek 7’den 70’e Çankayalılara kitap hediye ediyor.

Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına başlayan Çankaya Belediyesi, ilk olarak Esat, Dikmen, Seyranbağları bölgelerine ziyaret ederek vatandaşlara bayram coşkusu yaşattı.

Cumhuriyet Bayramı Haftası kapsamında bir dizi etkinlik düzenleyen Çankaya Belediyesi büyükler için Benim Atatürküm ve Nutuk kitaplarını küçükler için de Bilim Kitapları ile Tükenmez Hayatlar Kitap Setlerini tüm Çankayalılara hediye etti. Çankaya Evleri eğitmenleri ise mini konserlerle keyifli anlar yaşattı.

Dünyada olduğu gibi ülkemizde de etkisi görülen pandemi sürecinin gölgesinde kutlanacak Cumhuriyet Bayramı kapsamında ilçe sakinlerini kitaplarla buluşturan Çankaya Belediyesi, çocukların okuma alışkanlığı kazanması için de kitap hediyelerini sürdürüyor.

Güzel havanın da etkisiyle Esat Özgürlük Meydanı ve Ahmed Arif Parkının yanı sıra Bademlidere ile Bayraktar Çankaya Evinin bahçelerini dolduran vatandaşlara kitap hediye edilirken Cumhuriyet’in 97. yılı da vatandaşlarla birlikte kutlanmış oldu.

Bu haber 587 kere okundu.