Lider Çankaya Kayseri’ye 3 Fark Attı

27 Ekim 2019 Pazar 13:51:57

Turkcell Sesi Görenler B1 (Hiç Görmeyenler) futbol deplasmanlı Süper 1. Liginde  mücadele veren Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü (Çankaya GESK), kendi sahasında Kayseri Görme Engelliler Spor Kulübünü 3 - 0 mağlup etti. 6 yıldır şampiyonluğu kimseye kaptırmayan Çankaya GESK, sezonu lider olarak sürdürüyor.

Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, sezonun galibiyetle devam ediyor. Kayseri Görme Engelliler Spor Kulübü’nü sahasında konuk eden Çankaya GESK, misafir kulüp karşısında 3-0’lık galibiyet elde etti.

Sezon boyunca sürdürdüğü mücadeleyi galibiyetle tamamlayan Kulüp, bu yıl da şampiyon olmayı hedefliyor. Turkcell Sesi Görenler B1 (Hiç Görmeyenler) futbol deplasmanlı Süper 1. Liginde 6 yıldır üst üste Türkiye Şampiyonu olan 7. yılında da ilk yarıyı namağlup lider tamamlayan Çankaya Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü, kalan 4 karşılaşmasında Ankara’da mücadele verecek. Sezonun Kasım ayı ortasında tamamlanacağını kaydeden Kulüp Başkanı Yusuf Sayyıdan, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Başarımızın ardında bizi her kulvarda destekleyen Çankaya Belediyemizi bu sezon da gururlandıracağız” dedi.  

Bu haber 573 kere okundu.