Yapı Kredi 75'inci Yaşını Çankaya'da Kutluyor

05 Ekim 2019 Cumartesi 20:34:21

Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi (ÇSM) Başkent'teki en büyük sergilerden birine daha ev sahipliği yapıyor. Yapı Kredi'nin 75'inci yaşı için düzenlediği “Yapı Kredi Koleksiyonu’ndan Renkler Sergisi” 14 Kasım'a kadar ÇSM'de Ankaralı sanatseverlerle buluşacak.

Başkent'in kültür ve sanat hayatını zenginleştiren, birbirinden değerli etkinlikleri her ay sanatseverlerle buluşturan Çankaya Belediyesi, Ekim ayına da hızlı başladı. Yapı Kredi'nin kuruluşunun 75. yılında düzenlediği sergiler dizisinin ilk ve en büyük durağı, Çankaya Belediyesi Çağdaş Sanatlar Merkezi oldu. “Yapı Kredi Koleksiyonu’ndan Renkler” adıyla düzenlenen sergi 4 Ekim - 14 Kasım arasında Çağdaş Sanatlar Merkezi Andrey Gennadiyeviç Karlov ve Füreya Koral Sergi Salonlarında sanatseverlerle buluşacak.

Bu haber 504 kere okundu.